tiistai 23. huhtikuuta 2013

Borgå!

Matka Porvooseen taittui valmentajan kyydillä, matka oli pitkä ja jännitys hermostutti. Kuuntelin Cher:iä (joo en tiedä, miten oikeeoppisesti kirjoitetaan) ja Ed Sheerania. Ed Sheeranin musiikki auttaa aina näihin stressi hetkiin, ystävä vinkkas joskus ja oon ollut aivan myyty siitä asti!

Ennen matsia niiskutin ja kittasin vettä urakalla kuivuneeseen kurkkuun. Oli ihan hirvee olo. Mielessäni muistelin Cherin Strong Enoughin sanoja ja koitin olla hermostumatta. Taisin käydä kyseisen biisin lähemmäs viittäkymmentä kertaa läpi, huh huh!


Cher


Ed Sheeran

Nousin kehään, tein työni parhaani mukaan ja yllättäen 3-0 voitto. Jee! Hymy nousi korville ja helpotuksen tunne kihelmöi. Kisapäivän jälkeen kävin seurueen kanssa täyttämässä energiavarastot Amarillossa. Oli kyllä jumalaisen hyvää ruokaa! Loppupäivä meni Porvoota kierrellen.

Majoituspaikkana toimi vanha synnytyssairaala (nykyiseltä nimeltään Porvoon retkeilymaja), muuten kiva place, mutta seinät oli pelkkää paperia, huoneet yhtä kylmiä kuin pakastimeet ja sängyt kovia kuin kivet.

Sunnuntaina matkustin Porvoon hienoista maisemista takaisin Nokian maille.

<3 Jossu



'

Lähtö aamua Porvooseen.



Matsin jälkeisiä tunnelmia Porvoon rannalta.

Urheilijan eväät, tosin ilman pihviä.

Raikkaana rankan päivän jälkeen.

Brunbergin tehtaallakin tuli vierailtua. Sieltä tarttui mukaan lähemmäs toista kiloa namia. Etenkin näitä ylihyviä tryffeleitä, suosittelen!;)


Ps. Suuret kiitokset rakkaalle ystävälle Sabrinille, ilman hänen kannustusta nyrkkeily olisi saanut jäädä jo kauan sitten.
Ja kiitokset ihanalle Jennille mahtavasta matkaseurasta, seuralaisille, valmentajille ja reenikamuille, olette ihmiset mahtavia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti